Η εταιρεία EFDI Furs Παπαϊωάννου – Σιώζιου, δραστηριοποιείται ενεργά στη βιομηχανία της γούνας για περισσότερα από 25 χρόνια. Έδρα μας είναι η Σιάτιστα στη Δυτική Μακεδονία, προμηθεύουμε με ποιοτικά προϊόντα την Ελληνικά αγορά και εξάγουμε σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Έχουμε παρουσία στις αγορές γουναρικών των Η.Π.Α., της Ρωσίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Τουρκίας, Ισπανίας και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάϊ).

Η EFDI Furs αναπτύσσεται δυναμικά και εξελίσσεται όλα αυτά τα χρόνια με σκοπό να βελτιώνει τα προϊόντα της και να είναι πρωτοπόρος στις τάσεις και τα trendsτου χώρου της γούνας. Συνδυάζουμε την παράδοση εκατοντάδων χρόνων της περιοχής μας στην κατασκευή γουναρικών και αξεσουάρ γούνας, με το πάθος μας για τη δουλειά μας και τις νέες προκλήσεις στο χώρο μας. 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η εταιρεία EFDI FURS κατασκευάζει κάθε είδους αξεσουάρ από γούνα όπως:

 

  • Γούνινα Καπέλα (γυναικεία και ανδρικά)
  • Γούνινους Γιακάδες, Μανσέτες και άλλα αξεσουάρ για δερμάτινα και άλλα ενδύματα
  • Γάντια από Γούνα ή Δέρμα
  • Κασκόλ από Γούνα
  • Γούνινη εξωτερική επένδυση για Τσάντες, Clutches και Πορτοφόλια
  • Μπρελόκ και διάφορα άλλα αξεσουάρ από Γούνα

 

Μπορούμε κατόπιν παραγγελίας να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε αξεσουάρ ή επένδυση (εξωτερική / εσωτερική) για τσάντες, πορτοφόλια, παπούτσια, μπότες, έπιπλα, επιφάνειες κλπ.

Κατασκευάζουμε Γουναρικά έτοιμα ενδύματα όπως:

Παλτά

Ζακέτες

Γούνινα Γιλέκα

Γούνινα Ετόλ και Μπολερό

Γούνινες Μπέρτες

Γούνινες Σάρπες

 

Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται σε χονδρική και λιανική πώληση.

 

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ – Η ΓΟΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 

Νέα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και πρωτοποριακού σχεδιασμού παράγονται από την εταιρεία μας, σε συνεργασία με επαγγελματίες σχεδιαστές και atelierτου χώρου της γούνας και της μόδας γενικότερα.

Η EFDI Furs ανανεώνει και επικαιροποιεί την κολεξιόν της, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας στο χώρο της γούνας. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε ότι όλο και περισσότεροι κορυφαίοι μόδιστροι και hautecoutureοίκοι προσθέτουν την γούνα ως αξεσουάρ στις δημιουργίες τους. Η ομορφιά και η αίσθηση της φυσικής γούνας δεν μπορεί να συγκριθεί και να αντικατασταθεί με οτιδήποτε άλλο και οι καταναλωτές προτιμούν πάντα το αυθεντικό.

 

Η EFDI Furs προσφέρει λύσεις στους επαγγελματίες κατασκευαστές ρούχων και αξεσουάρ και τους δίνει την δυνατότητα να προμηθευτούν γούνινα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε το γούνινο αξεσουάρ που θα κοσμήσει και θα δώσει υπεραξία στο προϊόν σας.